Venčanja

Mali poklon za svakog gosta je divan znak pažnje kojim se mlada i mladoženja zahvaljuju svojim prijateljima i rodbini što su svojim prisustvom učinili njihov poseban dan još radosnijim.

Ukoliko imate mnogo gostiju, keksiće možemo da upakujemo pojedinačno ili po 2-3 komada u kesici, a ako ste se odlučili da vaš veliki dan proslavite sa malobrojnim gostima, možemo da pripremimo malo veće paketiće od 100-150g.

Pogledajte našu ponudu u prodavnici na sajtu i odaberite keksiće koji vam se dopadaju. Pogodniji su za ovu priliku suvi keksi od filovanih, mekih i čokoladiranih, ali o svemu tome možemo da porazgovaramo ako nas pozovete na 0606541080 ili nam pošaljite poruku na studio@kexbox.rs ili preko društvenih mreža.

Dekoraciju kesica, boju trakice, kartončić sa vašim imenima i datumom venčanja (ili drugim tekstom) i ostale važne detalje, takođe dogovaramo u direktnoj komunikaciji.

Naše keksiće dobijate sa deklaracijom na kojoj je naznačen sastav, alergeni, rok trajanja i način čuvanja, tako da možete da ih unesete u odabrani ugostiteljski objekat ili event centar.

Isporuka na naznačenoj teritoriji Beograda (vidi mapu u glavnom meniju) je besplatna.


 

Svečani skupovi i prilike

Otvaranje izložbe, godišnjica mature, osamnaesti rođendan, bilo koji rođendan, promocija knjige, rođenje deteta... Ima još mnogo prilika za koje smo pripremali keksiće!

Kada želite da poslužite naše slatkiše za veću grupu gostiju, možemo da vam pripremimo keksiće koji su sitniji od onih koje standardno pripremamo (važi za većinu proizvoda iz naše ponude, osim nekoliko izuzetaka).

Ukoliko imate vaše posebne poslužavnike, keksiće ćemo isporučiti u transportnoj kutiji, a imamo i plastične kutije sa crnim elegantnim dnom i providnim poklopcem u kojima keksiće možete da iznesete direkno pred goste ili da postavite na slatki sto.

Ukoliko želite svakom gostu da poklonite nešto kao uspomenu na događaj koji ste organizovali, možemo da vam upakujemo keksiće pojedinačno, ili nekoliko komada u kesici koju ćemo ukrasiti trakom i kartončićem sa vašom porukom.

O svemu tome možemo da porazgovaramo ako nas pozovete na 0606541080 ili nam pošaljite poruku na studio@kexbox.rs ili preko društvenih mreža.

Isporuka na naznačenoj teritoriji Beograda (vidi mapu u glavnom meniju) je besplatna.