USLOVI I PRAVILA KORIŠĆENJA STRANICE

Registracijom na stranici “kexbox.rs” potvrđujete da ste pročitali uslove korišćenja navedene stranice i da ste iste prihvatili.

NAČIN PORUČIVANJA

Klikom u našoj prodavnici odaberite željene proizvode, a zatim unesite tražene podatke. Očekujte telefonski poziv ili mejl kako bismo Vam potvrdili prijem Vaše porudžbine i dogovorili okvirno vreme isporuke.

Neophodno je da odabrane proizvode poručite minimum dan pre zahtevanog datuma isporuke jer nemamo unapred pripremljene kekse, već ih sveže mesimo i pečemo za svaku pojedinačnu porudžbinu.

Porudžbine pristigle radnim danom do 14h isporučuju se tokom narednog radnog dana (pon-sub). Za isporuku porudžbine primjene posle 14h potrebna su nam 2 radna dana.

Porudžbine pristigle petkom posle 14h i subotom do 14h isporučujemo ponedeljkom.

Nedeljom se odmaramo i tog dana nismo u mogućnosti da izvršimo isporuku. Porudžbine pristigle subotom posle 14h i u nedelju isporučujemo utorkom.

Preporučujemo da ukoliko ste u mogućnosti porudžbinu plasirate nekoliko dana ranije, a da nam u napomeni navedete dan kada želite da vam isporučimo paket.

NAČIN PLAĆANJA

Cene na našoj stranici su maloprodajne sa uključenim PDV-om.

Poručene proizvode možete da platite gotovinom prilikom preuzimanja ili avansnom uplatom na naš tekući račun.

Ukoliko kupovinu vršite kao pravno lice, molimo Vas da u napomeni navedete podatke za fakturisanje (PIB, naziv firme, adresa za fakturisanje, kontakt osoba) i mejl adresu na koju ćemo poslati profakturu za avansnu uplatu.

Nismo u mogućnosti da primimo uplate putnem platnih kartica.

USLOVI ISPORUKE

Porudžbine ukupne vrednosti od minimum 1.200,- dinara isporučujemo BESPLATNO na teritoriji obeleženoj na mapi isporuke. Unutar naznačene teritorije vršimo i isporuku porudžbina manje vrednosti uz doplatu od 250,- dinara. Ukoliko se nalazite van obeležene zone za isporuku, molimo vas da nas pozovete telefonom na brojeve 060 654 1080 ili 011 2192 731 radi dogovora.

Vreme vršenja isporuke

   ponedeljak-petak 10:00 – 18:00

   subota 09:00 – 15:00

nedeljom ne vršimo isporuku!

Naše proizvode je moguće kupiti isključivo preko online prodavnice. Kupovina na mestu proizvodnje nije moguća.

Zadržavamo pravo da ne isporučimo robu kupcu koji je ostavio netačne i/ili nepotpune podatke.

ROK TRAJANJA PROIZVODA

Tvrdi keksi mogu da traju i do 30 dana ukoliko se čuvaju u zatvorenoj kutiji (najbolje metalnoj), odvojeni po vrsti na sobnoj temperaturi.

Keksi od mekog testa (“pufnasti”) trajaće 5-10 dana ako ih čuvate na sobnoj temperaturi u dobro zatvorenoj kutiji, ali Vam preporučujemo da ukoliko ih niste potrošili u roku od 2-3 dana, iste zamrznete jer vremenom postaju suvi.

Sendvič kekse spojene ganaš kremom držite u frižideru i potrošite ih u roku od 2-3 dana.

Za detaljnije informacije o sastavu, rokovima trajanja i načinu čuvanja naših proizvoda obratite nam se mejlom na adresu studio@kexbox.rs.

PRIVATNOST PODATAKA

Da bismo uspešno realizovali Vašu porudžbinu potrebni su nam podaci koje prikupljamo (ime i prezime, adresa, telefon, email). Vaši podaci nam omogućavaju da Vam isporučimo željene proizvode i obezbeđuju pružanje kvalitetne usluge i komunikaciju.

Korus d.o.o. se obavezuje da štiti privatnost podataka dobijenih od korisnika ove stranice i u skladu sa tim dostavljene podatke neće distribuirati trećoj strani.

Ova stranica je vlasništvo preduzeća Korus d.o.o. i ne sme se koristiti u nezakonite svrhe. Zabranjeno je korišćenje sadržaja naše stranice bez prethodne saglasnosti. Korus d.o.o. ne preuzima odgovornost za eventualne štete nastale neovlašćenom upotrebom informacija sa ove stranice.